Leen Müller

Ik ben Leen, een 23-jarige student Toegepaste Psychologie met een passie voor fotografie. Komende uit een familie vol met hobbyfotografen stond ik ook vaak (soms met tegenzin) voor de camera, en 2 jaar geleden besloot ik om uit te testen of ik deze liefde voor fotografie had overgeërfd. Na een paar keer op stap te zijn gegaan met mijn moeders fototoestel vond ik mijn passie en begon ik intensief te experimenteren om mijn eigen stijl te zoeken. Ik kijk er volop naar uit om dit nog verder te ontdekken en met jullie te delen!

Ik neem altijd graag mijn camera mee als ik musea bezoek, niet alleen om de kunst te trekken maar ook het museum zelf. Ik vind dat deze gebouwen vaak bijna even mooi zijn als de stukken die ze tentoonstellen. Hier zijn enkele foto’s die ik heb getrokken in The British Museum in Londen en in The City of Arts and Sciences in Valencia.”

“Mijn favoriete vorm van fotografie is straatfotografie, gewoon op stap gaan met mijn camera en trekken wat ik zie. Het liefst doe ik dit in het zwart-wit om zo een zekere melancholie en eenzaamheid vast te leggen, maar ook de vrede en vrijheid die hierin te vinden valt.”

“Net zoals iedereen (denk ik) hou ik wel van een mooie zonsondergang, de mooie kleuren die de lucht en wolken vullen vind ik prachtig om naar te kijken. Zo heb ik geprobeerd een variatie van verschillende kleuren in de mooie zonsondergangen vanuit het raam van mijn slaapkamer vast te leggen en graag deel ik ook een paar van deze foto’s met jullie!”