Wie zijn we?

Klub Kultuur. is een culturele organisatie volledig opgericht door jongeren. Samen bouwen wij aan ons digitaal kunstenplatform en brengen we zo kunst naar het publiek; voor jongeren, door jongeren.

Onze 3 pijlers

Activiteit
Informatie
Ontspanning

Ons team

Edith Leblanc
Voorzitter

Mijn naam is Edith, en samen met mijn partner in crime Karen ben ik het brein achter deze culturele operatie. Naast mijn studies in bedrijfskunde ben ik enorm veel bezig met muziek, vandaar ook mijn passie voor cultuur. Door dit project heb ik al zoveel nieuwe dingen geleerd en ben dan nu ook benieuwd wat er verder nog op mijn pad zal komen. Ik voel me alleszins helemaal klaar om samen met onze Klub Kultuur-crew aan dit avontuur te beginnen!

Karen Peremans
Hoofdcoördinator

Hoi! Mijn naam is Karen en ik ben samen met mijn beste maatje Edith in dit cultureel avontuur gestapt. Al van kleins af aan heb ik een enorm grote passie voor cultuur en alles dat daar mee te maken heeft! Zo heb ik ook mijn stages in de cultuur gedaan, waar ik enorm veel kennis heb opgedaan! Nu wil ik mij naast mijn dagelijks werk inzetten voor de cultuur, en daarom kan ik niet wachten om officieel van start te gaan met Klub Kultuur!

Slider

Margot De Vocht
Vrijwilligerscoördinator

Ik ben Margot en ben superblij dat ik deel kan uitmaken van dit enorm enthousiaste Klub Kultuurteam! Van kleins af aan dans en zing ik heel graag: ik heb jarenlang klassiek ballet gedaan, ik zing sinds een paar jaar in een jeugdkoor en speel ook wat gitaar. Klub Kultuur leek mij de ideale manier om jonge artiesten in de kijker te zetten en daarbij geld in te zamelen voor organisaties die het door corona zeer lastig hebben. Ik ben in ieder geval enorm benieuwd naar het resultaat en ik hoop jullie ook!!

Sam Deboel
Vrijwilligerscoördinator

Ik ben Sam. Al van jongs af aan ben ik gepassioneerd door cultuur. Voor mij is cultuur een vorm van therapie. Het geeft me de mogelijkheid om opgekropte gevoelens en stress weg te werken door met volle overgave te dansen of uit volle borst te zingen. Het geeft me een veilige ruimte om bepaalde gevoelens op te zoeken. Denk maar aan die ene dans of dat ene lied dat je zo hard raakte. Aan dat ene theaterstuk of film waardoor je verliefd werd op een personage. Of dat ene boek waardoor de tranen in je ogen sprongen en je nog een paar dagen moest bekomen. Juist om die redenen vind ik dat cultuur onmisbaar is in deze wereld en daarom ben ik deel van het Klub Kultuur-team.

Slider

Pieter Snyers
Festivalcoördinator

Ik ben Pieter en ik ben muzikant in hart en nieren. Mijn ouders gaven het me met de paplepel binnen en vandaag ben ik er alle dagen gepassioneerd mee bezig. Trompet & piano zijn mijn voornaamste instrumenten en ik ben podiumtechnieker. Bij Klub Kultuur zet ik mijn schouders onder programmatie en techniek. Ik kijk er naar uit alle artiesten & kunstenaars (virtueel) te ontmoeten en te ontdekken wat voor prachtig werk ze brengen!

Maureen Wattenbergh
Kunstencoördinator

Ik ben Maureen, illustratrice en leerkracht beeld. Al sinds ik mij kan herinneren ben ik bezig met knutselen en tekenen en liefst vul ik mijn dagen nog steeds zo. Voor Klub Kultuur ben ik de grafisch ontwerper van dienst en zorg ik ook mee voor de contacten met beeldende kunstenaars. Ik kijk alvast enorm uit naar wat wij allemaal kunnen verwezenlijken als we onze creatieve handen in elkaar slaan!

Roy Aerts
Kenniscoördinator

Ik ben Roy en in het leven houd ik me voornamelijk bezig met… wetenschap. Sterker nog, je kan mijn professionele muzikale en culturele ervaringen tot dusver tellen op één hand. Hoe kom ik dan bij Klub Kultuur terecht? Ik heb ervaring in het organiseren van evenementen en als men mij vraagt om bij te dragen in het doen heropleven van cultuur en kunst tijdens deze moeilijke tijden, dan zeg ik volmondig ja! Hopelijk kunnen we met dit engagement vele anderen inspireren!

Slider

Blog

Lien Vervoort

Waar ik ook naartoe ga, ik heb altijd wel een pen en notitieboekje bij de hand. Ik weet dat verhalen in de kleinste hoekjes schuilen, en dat je soms snel moet zijn om ze te vangen. Mensen zeggen wel eens dat ik “een specialleke” ben, of een “genieterke”. Ik moet toegeven dat ik daar best trots op ben. Ik kijk er enorm naar uit mijn blik op de (cultuur)wereld met jullie te kunnen delen. Op de blog van Klub Kultuur zul je tussen mijn kleine verwonderingen en grote enthousiasmes kunnen grasduinen. Je kunt er ronddwalen in een verzameling lees-, kijk- en luistertips. Je zult er meer en minder bekende artiesten ontmoeten en hen van verschillende kanten leren kennen. Nieuwsgierig? Dan zie ik je daar snel! Tot dan!

Slider