Paulien Verheyen

Hiiii! Ik ben Paulien, grafisch ontwerper en illustrator uit het Antwerpse. Sinds deze zomer mag ik mezelf ook cultuurmanager noemen, maar dan wel één zonder rElEvAnTe WeRkErVaRiNg (dixit elke potentiële werkgever, anno 2020). 

In mijn autonoom werk staan sociaal-culturele thema’s centraal. Je zal mijn werk vooral herkennen aan zijn vrouwelijkheid, een lichte zelfspot (zie ook een bijna ongemakkelijke hoeveelheid aan zelfportretten) en aan mijn favoriete medium: Photoshop. Ik teken en schilder ook ontzettend graag op papier, maar eerder als persoonlijke uitlaatklep. Photoshop laat toe om met funky effecten en typografie te experimenteren en — vooral — om Control Z naar believen te gebruiken, een functie die ook in het dagelijks leven van pas zou komen. 

Je vindt me terug Instagram @paulienverheyen. Slide gerust in mijn DM’s voor samenwerkingen, vragen of gewoon om hiiiii te zeggen.

Werken

Werk 1
Pauly V vs. Pauly V
(Zelfportret) 

Werk 2
I used to cringe so hard when the yoga teacher said something cheesy. Now I’m all like: “ I AM a star, Adriene!” Personal growth etc.
(Zelfportret)

Werk 3
“Sorry, I am gonna be late. I forgot my good mood.”
I usually prefer English, but “vErGeEt Je GoEd HuMeUr NiEt” is a mood.