De Cirkel

De Cirkel is een project van vzw Pegode. Het is een activiteitencentrum voor mensen met een beperking en voor mensen die op de één of andere manier kwetsbaar zijn in de samenleving. Kunst, Podium en Bewegen. Deze drie woorden staan centraal in de Cirkel. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen ‘op maat’ dingen kunnen bijleren en hun talenten kunnen ontplooien.

En over talenten gesproken… Drie jaar geleden werd er in de Cirkel gestart met het musicalproject.  Gastdocente Kathleen Van Oosten wilde haar schouders wel onder dit project steken.  Eens proeven van …  In tien weken tijd werkten we naar een toonmoment en het enthousiasme en de dankbaarheid waren zeer groot.

Ondertussen zijn we al drie jaar verder en gaven we al een voorstelling in de kerk van Hellegat en  vorig jaar stonden we samen op de planken in het cultureel centrum van Aartselaar.  Voor dit laatste project kregen we de hulp van Tom Buelens.

Momenteel zijn we bezig met een nieuwe voorstelling die door Corona een beetje op de lange baan geschoven wordt.  Maar uitstel is geen afstel.  Ook liggen er plannen op tafel om samen met de mensen van Madame Fortuna een Halloweenvoorstelling te brengen op verschillende locaties.

Plannen genoeg, maar achter dit alles schuilt ook een financieel plan.  Willen jullie ons ondersteunen om nog meer van die prachtige voorstellingen op poten te zetten, aarzel dan niet om dit goede doel te steunen. Kom in de toekomst dan eens kijken naar één van onze voorstellingen en wij zijn ervan overtuigd dat jullie met een warm hart huiswaarts keren en die warmte nog heel lang zullen blijven voelen !

Contact opnemen met vzw Pegode?

website: https://pegode.be/
facebook: https://www.facebook.com/pegodevzw

Leave a Reply