Week 4: Moments in Motion

26 oktober – 1 november

Wat doen ze?

Moments In Motion beweegt! Zij bieden een frisse aanpak met kwaliteit als topprioriteit. Hun team bestaat uit vier jonge mensen met een nieuwe kijk op videoproductie.
Wat doen ze dan anders? Zij maken gebruik van nieuwe technieken en technologieën, om momenten als nooit tevoren te (her)beleven.
Beleef je moment, zij doen de rest.

Moments in Motion, een team met een nieuwe kijk op videoproducties. Door hun verschillende opleidingen en interesses hebben zij een uitgebreide kennis in de audioviduele wereld. Dit zorgt altijd voor een frisse aanpak en het gebruik van nieuwe technieken en technologieën.
Wat startte als een vriendengroep die vakantievideo’s maakte werd al snel iets groters. De naam Bro Productions was al gauw gekend in de regio Lier als de vriendengroep die altijd een camera bij had.
In 2020 werd het team uitgebreid en werd “Moments In Motion” opgericht. Nu staan ze bekend met de slogan “Beleef je moment, wij doen de rest”.

Wie?

DRIES BOGAERTS
Bestaat het niet? Dan maakt Dries het wel. Een harde werker die altijd paraat staat met een grote glimlach.

JENTHE VEULEMANS
Hij heeft kennis van ICT tot de film/tv-wereld en dat dankzij zijn passie voor Special Effects.

THIJS MICHIELS
De persoon die iedereen samenbracht. Je kan hem altijd spotten met een drone of een gestabiliseerde camera. Een echte perfectionist.

VINCENT CEULEMANS
Onze filmstudent en topmonteur, Vincent monteert video’s als geen ander en zoekt altijd het beste verhaal in de beelden.

Contact

Leave a Reply